Personeel via DCP

DutchCarePact is er van overtuigd dat met inzet van goed opgeleide en gemotiveerde verpleegkundigen, de zorg in Nederland op een nieuwe manier vorm gegeven kan worden. Zo voorkomen we dat mensen onnodig behandeld worden in de eerste-, en tweedelijnszorg. Wij willen de eigen kracht van burgers versterken door burgers goed te informeren wat ze zelf kunnen doen bij medische klachten en/of vragen en zo laag-urgente klachten van burgers direct beantwoorden en behandelen. Hiermee wordt onnodige instroom naar de HAP’s en SEH’s voorkomen. 

Om meer zicht te krijgen of verpleegkundige interventie bij de acute zorg inderdaad de belasting van artsen en verpleegkundig specialisten kan verminderen heeft DutchCarepact met Hadoks acute zorg B.V. een samenwerking opgezet. Hadoks verzorgt de acute zorg voor de huisartsen buiten kantoortijden  in de Haagse regio en heeft 3 HAP’s in de drie ziekenhuizen van Den Haag en Leidschendam.

Het project houdt in dat de in te zetten verpleegkundigen de zelfverwijzers  als eerste opvangen en een  triage uitvoeren. Vanaf 1 november gaat dit project van start. Middels registraties van de interventies zal gemeten worden wat de effecten van het project zijn.

Heb je als kliniek of zorginstelling behoefte aan ondersteuning bij de (specialistische) zorg dienstverlening of wil je je als zorgprofessional aansluiten bij ons gezondheidscentrum neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

1

Inventarisatie

We bespreken de voorwaarden op zowel bestuursniveau als operationeel.
2

Businessplan

We vertalen de resultaten van de gesprekken naar een concreet plan van aanpak.
3

Selectie

We selecteren kandidaten, stellen het team samen en werken medewerkers in.
4

Monitoren

We zorgen voor scholing, monitoren verzuim en zorgen voor vervanging bij uitval.

Project

Image

Hadoks

Hadoks Bundelt de kracht van huisartsen in de regio Haaglanden.
Image

Daan Theeuwes Centrum

Revalidatiecentrum voor jongeren met ernstig hersenletsel.
Image

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Bundelt de kracht van huisartsen in de regio Haaglanden.

Meer informatie?

Benieuwd wat DutchCarePact voor u kan betekenen? Laat een bericht achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig